Schrijf je in voor atelier futurelab

– Creating impact with nature –

Datum: ma. 28 t/m do. 31 augustus | Vergoeding | Lokatie Kasteel Bouvigne, Breda | Beperkt aantal plaatsen | Meld je vandaag aan!

Bij Waterschap Brabantse Delta hebben we gedurfde doelen gesteld: we streven naar klimaatneutraliteit in 2035 en volledige circulariteit in 2050. Onze missie is het bevorderen van een duurzame en klimaatpositieve regio Brabant. We staan voor spannende uitdagingen, maar geloven dat we ze kunnen overwinnen samen met jou!

Samen op weg naar een groenere toekomst

Bij ons draait alles om actie! In het Atelier Futurelab krijg jij de kans om deze uitdagingen om te zetten in plannen voor de toekomst. Samen zoeken we naar innovatieve en duurzame ideeën die een positieve impact hebben op onze regio. En het beste is: jij kunt hierbij zijn!

Jouw ideeën, jouw impact

Wij geloven in de kracht van jóuw ideeën ongeacht je opleiding of werkveld. In het Atelier Futurelab krijg je de ruimte om jouw stem te laten horen en je stempel te drukken op een duurzame toekomst. Samen met gelijkgestemde jonge professionals/studenten. Jouw bijdrage telt!

Water in het middelpunt

Bij het waterschap staat de waarde van water altijd centraal. We begrijpen de cruciale rol die water speelt in ons ecosysteem en onze gemeenschap. In het Atelier Futurelab krijg je de kans om met ons samen te werken aan duurzame oplossingen. Laten we onze omgeving beschermen en versterken!

Grijp deze kans om het verschil te maken

Het is tijd om onze ambities werkelijkheid te maken. We hebben jou nodig! Sluit je aan bij het Atelier Futurelab – Waterschap Brabantse Delta en maak deel uit van de beweging die Brabant transformeert. Samen bouwen we aan een groenere, veerkrachtigere toekomst. Jouw impact begint hier!

Meld je nu aan voor het Atelier Futurelab!

(Een link naar een Google formulier wordt geopend.)

Foto: Zhané Reugebrink

Atelier Futurelab

Maandag 28 augustus t/m donderdag 31 augustus

09.30u – 19.30u

incl. lunch, snacks en diner

(Een link naar een Google formulier wordt geopend.)

Sluit je aan bij het Atelier Futurelab en maak deel uit van de beweging die Brabant transformeert. Samen bouwen we aan een groenere, veerkrachtigere toekomst. Jouw impact begint hier!

Atelier Futurelab iets voor mij?

Ja, natuurlijk is het iets voor jou! Atelier Futurelab is dé plek voor studenten, creatieven en jonge professionals met verschillende achtergronden (18 – 35 jaar). Of je nu studeert of werkt in planologie, design, bestuurskunde, gebiedsontwikkeling, weg- en waterbouw, (transformation) design, IT, storytelling of politicologie, je bent meer dan welkom!

En wat kun je verwachten? Een wereld vol inspiratie en talloze voordelen liggen op je te wachten:

  • Inspirerende lezingen: Ontvang waardevolle workshops en begeleiding van experts in verschillende vakgebieden.
  • Netwerkmogelijkheden: Ontmoet gelijkgestemde jonge professionals en studenten om samen te werken aan duurzame oplossingen.
  • Persoonlijke groei: Ontwikkel essentiële vaardigheden en versterk jouw professionele profiel.
  • Mentorprogramma: Profiteer van de begeleiding en ondersteuning van ervaren mentoren.
  • Impactvolle samenwerkingen: Werk samen met Waterschap Brabantse Delta en maak deel uit van concrete verandering.
  • Toegang tot waardevolle bronnen: Krijg exclusieve toegang tot relevante informatie, onderzoek en tools om jouw kennis te vergroten.
  • Gemeenschap van changemakers: Door deel te nemen aan het Atelier Futurelab wordt je onderdeel van een energieke gemeenschap die zich inzet voor een groenere en veerkrachtigere toekomst.
  • Maak het verschil: Jouw bijdrage telt! Word onderdeel van de beweging die Brabant transformeert.

   Financiële tegemoetkoming

   En er is meer! Voor deelnemers is er een financiële tegemoetkoming beschikbaar van €450,-. Bovendien kan deelname aan Atelier Futurelab, in overleg met je onderwijsinstelling, mogelijk studiepunten opleveren. Dit is jouw kans om je kennis uit te breiden, nieuwe mensen te ontmoeten, je netwerk op te bouwen en waardevolle ervaring op te doen in teamwork. Profiteer van deze geweldige kans en profileer jezelf met een uitdaging die er écht toe doet!

   Schrijf je nu in voor het Atelier Futurelab en ontdek jouw pad naar een groenere toekomst!

   (Een link naar een Google formulier wordt geopend.)

   Ontdek jouw ware potentieel bij het Atelier Futurelab. Laat zien wat je in huis hebt, laat je inspireren door anderen en wees klaar om de wereld te veroveren. Ga het avontuur aan en maak een blijvende impact samen met de natuur.

   Wanneer is het Atelier Futurelab?

   Tussen 28 en 31 augustus heten we je welkom op een betoverende locatie, Kasteel Bouvigne in Breda. Hier wacht een unieke ervaring in het prachtige landschap van Brabant op jou. Onder leiding van ervaren ateliermeesters ga je vier dagen lang samenwerken in teams rondom de uitdagende vraag: “Hoe kan het waterschap, vertrekkend vanuit de waarde van water, Brabant in 2073 klimaat-positief en circulair maken?”

   Op de eerste dag zullen inspirerende gastsprekers je voorzien van de nodige tools en inzichten om jouw ideeën verder te ontwikkelen. Je krijgt een dieper inzicht in het werkterrein van het waterschap. Tussendoor is er voldoende tijd om gezellig bij te praten en samen te genieten van heerlijk eten en drinken (incl. diner). Als je nog meer inspiratie nodig hebt, kun je een wandeling maken door de betoverende kasteeltuinen en boomgaard van het landgoed.

   Stap in deze unieke ervaring op Kasteel Bouvigne en laat je inspireren door de schoonheid van de omgeving terwijl je werkt aan een klimaat-positief en circulair Brabant. Dit is jouw kans om een blijvende impact te maken en tegelijkertijd te genieten van de bijzondere omgeving.

   Foto: Zhané Reugebrink

   Ontwerp jouw toekomstvisie voor een klimaatpositieve en circulaire regio!

   Stap in de tijdmachine en schets samen met ons het toekomstbeeld van Brabant over 50 jaar! Hoe zal waterbeheer veranderen te midden van snelle technologische vooruitgang en evoluerende klimaatpatronen? Welke nieuwe organisatievormen en governancestructuren kunnen veerkracht, flexibiliteit en transparantie bevorderen? En welke innovatieve benaderingen zullen bijdragen aan een klimaatpositieve en circulaire toekomst voor Brabant?

   We dagen je uit om jouw toekomstvisie te delen. Wat geeft jou vertrouwen en hoop? En belangrijker nog, hoe kunnen we die visie werkelijkheid laten worden?

   Jouw bevindingen delen we met de buitenwereld tijdens de Noord-Brabantse Waterschapsbondsdagen. Hier kunnen jouw ideeën anderen inspireren.

   Doe mee aan deze opwindende reis en creëer samen met ons een toekomst waar je in gelooft. Samen kunnen we Brabant transformeren naar een klimaatpositieve en circulaire regio, klaar voor de uitdagingen van morgen!

   (Een link naar een Google formulier wordt geopend.)

   Meld je vandaag nog aan!

   (beperkt aantal plekken beschikbaar)

   Wil jij deel uitmaken van dit spannende avontuur? Aarzel dan niet langer en meld je nu aan via de aanmeldknop hieronder. We hebben maar plek voor maximaal twaalf deelnemers, dus wees er snel bij!

   Laat ons weten waarom jij enthousiast bent om deel te nemen met een korte, krachtige motivatie. Waarom wil jij deel uitmaken van deze unieke ervaring?

   Als je geselecteerd wordt, ontvang je na 17 juli een bevestiging van inschrijving. Heb je nog vragen? Stuur dan een e-mail naar lidwien[at]stroomevents.nl. We staan klaar om je te helpen!

   Mis deze kans niet – Schrijf je vandaag nog in!

   (Een link naar een Google formulier wordt geopend.)